Voetreflexologie

Reflexologie is gebaseerd op het principe dat er plaatsen in en op de voet zijn die corresponderen met alle organen en andere delen van het lichaam. Ziek zijn is een signaal dat de harmonie die er tussen lichaam en geest bestaat verstoord is. Het is zaak om deze harmonie weer te herstellen. Voetreflexologie is daar een goede methode voor.

In het lichaam lopen vele energiebanen die hun reflexen, hun weerklank, hebben in de voet. Als er door bijvoorbeeld ziekte een verstoring is in een van die energiebanen, is dat tijdens de behandeling merkbaar. PIjn, prikkels, jeuk, veranderde huid en kleurverschil zijn allemaal tekenen dat er een verstoring is, een blokkade, die maakt dat een bepaald orgaan of lichaamsdeel niet goed funktioneert. Door behandeling van de voet, massage, druk en warmte, wordt de blokkade opgeheven en kan uw lichaam zichzelf genezen. Ik genees dus niet, maar de behandeling kan helpen jezelf te genezen. Er zijn geen schadelijke gevolgen en daarom is voetreflexologie niet alleen een prettige, maar ook een veilige methode. Mijn ervaring bij zwangeren is dat voetrefelexologie een goede ondersteuning bij vochtophoping kan geven en het stimuleren van de bevalling bij het overschrijden van de 40 weken.

In 1993/1994 heb ik de opleiding voor voetrefleoxologie gevolgd bij “de Wouden”. Van 1994 tot 2007 heb ik vele mensen behandeld, helaas moest ik in 2007 stoppen wegens gezondheidsredenen. Sinds het voorjaar van 2013 voel ik de oude energie weer terug keren en heb ik besloten deze kennis niet ongebruikt te laten en naast de yogalessen weer behandelingen voetreflxologie te geven. Tijdens de reflexologie behandelingen kan ik daar waar nodig is ook ademhalingsoefeningen geven en aandacht schenken aan lichaamshoudingen.

Tarieven
Eerste behandeling 55 euro, duur 1 1/2 uur.
Volgende behandelingen 45 euro, duur 1 uur.
6 behandelingen 230,00 euro (binnen 12 weken)
3 behandelingen 120,00 euro (binnen 6 weken)

Behandeladres: Yogastudio Onderduikersstraat 1 9727 CD GRONINGEN