Zondag 31 oktober een dag over ‘de filosofie van de yoga’ met yoga/meditatie en lunch in de yogaruimte aan de Onderduikersstraat 1 Groningen.

De yoga heeft uiteraard een filosofie waar de yoga- en meditatie oefeningen op zijn  gebaseerd. Het is de bedoeling om je meer inzicht te geven over het beoefenen van de yoga. Ben je een yoga beoefenaar en geïnteresseerd, dat kan door je voor 28 oktober aan te melden.

Kosten € 70,00 incl. lunch en lesmateriaal. Aanmelden en betalen voor 28 oktober  via mail of telefonisch (zie contact)

“yoga-meditatie weekend op Schiermonnikoog” 

Eén keer per jaar wordt er een yoga-meditatie weekend gegeven op Schiermonnikoog. Dit gebeurt in het najaar als het rustig is op het eiland. Naast het programma is er ruimte voor een wandeling langs de zee of een fietstocht over het eiland.
Het weekend is op de “Kooiplaats”, een prachtig en rustig plekje op het eiland. De vroege ochtend is ideaal voor een stilte wandeling of voor een meditatie, begeleid door de achtergrondgeluiden van vogels.
De maaltijden (vegetarisch en niet vegetarisch) worden verzorgd door een kok Er wordt rekening gehouden met diëten.
Men dient tijdens het verblijf te zorgen voor eigen linnengoed (onderlaken slaapzak / dekbedovertrek, kussensloop). Voor de yoga oefeningen is het prettig om een matje of slaapzak mee te nemen.
Het weekend begint op vrijdagochtend, vertrek met de boot van 9.30 uur van Lauwerspoog. Zondagmiddag vertrekken we met de boot van 16.30 uur weer naar het vaste land.
In het najaar van 2020 is het weekend geannuleerd i.v.m. het Corona virus. Dit najaar staat het weekend gepland op 12, 13 en 14 november.

U kunt mij in huren voor een yoga-meditatie weekend/week in binnen-en buitenland.

Yoga-workshop met familie, vrienden of collega’s.

Je bent zelf een enthousiast yogabeoefenaar en het lijkt je leuk om samen met familie, vrienden of collega’s eens een yogales te doen, dan kun je zelf een groep samenstellen. Een workshop duurt 2 uur ( incl. uitleg yoga). Ervaring is niet nodig. De workshops kunnen worden gegeven op een avond, overdag en weekend.